– دارای 3 سری با کارایی های مختلف
– ظرفیت آماده سازی تا 1.6 کیلوگرم خمیر
– دارای 6 سرعت (52، 87، 112، 122، 136 و 172 دور در دقیقه)
– ایده آل برای تهیه مقادیر زیاد خمیر، کرم، خامه، فوم و غیره
– دارای 4 ویژگی اساسی :
• قلاب ساندویچ (برای خمیر قارچ سنگین و سخت)
• مخلوط کردن A شکل (برای کرم و خمیر نان بدون مخمر)
• ضربه زدن به بالون (برای مخلوط کردن کرم، سفید تخم مرغ، و غیره)
• جلوگیری از پاشیدن مواد به بیرون کاسه
-قابلیت ا فزایش در حجم 500٪ برای سفید پوستان تخم مرغ و 200٪ برای کرم
– دارای سیستم پالس عمل کوتاه در حداکثر توان 172 دور در دقیقه
– دارای فیوز حرارتی در برابر گرمای بیش از حد
– قادر به پردازش 100٪ محتویات کاسه
-دارای فضای ذخیده سازی کابل برق
– دارای پایه های ضدلغزش
– دارای قفل ایمنی